Proč se stát členem Vlastenecké strany

30.12.2010 14:51

 

 

Proč se stát členem Vlastenecké strany(VS) České republiky(ČR)

 

* Chcete upevňovat své osobní názory v politice a prosazovat své vlastenectví, práva

   a žití v České republice jako člověk.
* Chcete normálně žít ve své rodné zemi a nesouhlasíte s představiteli vlády, se zástupci státní správy a samosprávy?
* Chcete být informován o ekonomice tohoto státu?
* Chcete být pravidelně informováni o dění v politickém prostředí, o aktivitách hospodaření státu, regionálních i celostátních institucí prostřednictvím odborných časopisů, bulletinů, elektronických zpravodajů?
* Chcete se podílet na legislativních změnách formou připomínkování připravovaných zákonů, vyhlášek nebo opatření a spoluvytvářet tak pozitivní politické a podnikatelské prostředí v regionu a v České republice?
* Máte zájem účastnit se nejrůznějších seminářů, konferencí nebo jiných akcí pořádaných VS. ČR.?
* Potřebujete navázat kontakt s podnikateli v regionu, v České republice nebo v zahraničí?
* Chcete se zúčastňovat nejrůznějších politických a podnikatelských misí nebo kooperačních akcí?
Uvažujte o členství ve VS. ČR, v budoucnosti nejsilnější politickou stranou, zastupující zájmy občanů a českých podnikatelů!

Získáte tím nejméně 7 výhod spojených s členstvím ve VS.ČR.
 PRESTIŽ
Členství v VS.ČR. je vnímáno, jako prestižní vlastenecká záležitost, potvrzení solidnosti a poctivosti členů, členové VS.ČR. budou u nás i v zahraničí plně respektováni a uznáváni.
 ŘADU KONTAKTŮ
Členové vedení a vedoucí straníci VS.ČR. budou udržovat a rozvíjet spolupráci se zahraničními partnery, organizovat setkání s podnikateli, představiteli vlády, státní správy a samosprávy. VS.ČR. bude pro ně hlavním partnerem. Nikde jinde nebudete mít tolik příležitostí navázat užitečné osobní společenské i obchodní kontakty.
V centrálním registru produktů a firem VS.ČR. navíc naleznete unikátní rozhraní obchodních příležitostí 
 INFORMACE
Každý uchazeč automaticky získává dle stanov a programu VS.ČR. členství ve straně. Je pravidelně informován o dění ve straně a v politice ČR, podnikatelském prostředí v regionech či oborech i v celé republice prostřednictvím elektronických zpravodajů, odborných časopisů a dalších informačních materiálů.

VS.ČR. bude zajišťovat informační podnikatelský servis. Obraťte se na nás a my Vám poradíme!
 PŘIPOMÍNKOVÁNÍ
Nelíbí se Vám politické dění a činnost součastných politiků, politických stran, vládních činitelů a podnikatelské prostředí, zákony a vyhlášky? Každý člen VS.ČR. je ovlivňuje prostřednictvím procesu připomínkování. I Vy se jako občan ČR. můžete do tohoto procesu aktivně zapojit.
 ODBORNOST
Vzdělání a lidský rozum je předpokladem konkurenceschopnosti vůči jiným politickým stranám.
 JEDNOTA
K čerpání svých výhod jsou členové oprávněni u jakékoliv organizace VS. ČR . Jejich prostřednictvím se stávají součástí velkého a silného společenství politické strany v ČR. prosazující vlastenectví a občanství každého jedince žijícího v ČR.
TOP NETWORKING
Na formálních a neformálních setkáních členů VS.ČR. můžete budovat své kontakty, rozšiřovat si obzory a předávat a získávat zkušenosti a inspiraci.
Přesvědčily Vás výhody a jste již rozhodnuti stát se našimi členy?
Proces přijímání nových členů
=============================
Členem VS. ČR. se může stát každý občan ČR,který projeví o členství osobní zájem a je mu 18 let.
Jaké kroky musíte podniknout, abyste se mohl stát naším členem?
Osobně vyhledat kanceláře VS. ČR. v regionech,městech a krajích,kde již jsou zřízeny a nebo budou brzy otevřené. Nebo na e-mail adrese: vlastenecka.strana @klikni.cz,kde jsou veškeré informace každému zájemci rychle odeslány.                                              Vyplnit a odevzdat přihlášku člena, přiložit 2 x fotku, uhradit členský poplatek (500, Kč). V případě že člen vstupuje do výboru MO/ZO.VS uhradí ještě 1000,-Kč k registraci na ČSÚ. Tedy celkem uhradí 1.500,-Kč.        

Děkujeme Vám za projev vlastenectví tím, že jste vstoupili do naší strany.

V Praze dne 22. 07. 2010

                              Vyhotovil předseda Vlastenecké strany pan Roman PODZIMEK.