DAROVACÍ FORMULÁŘ

13.01.2011 17:02

 

Darovací formulář

Vedle podpory členstvím, kterou posilujete hlas VS v zájmu osobního vlastenectví, vám nabízíme také možnost finančního daru. Ať již jste, nebo nejste členem/členkou, máte možnost přímo podpořit činnost naší Vlastenecké strany/ neziskové organizace.

K zaslání peněžního daru jsou třeba jen dva jednoduché kroky:

1: pošlete danou částku na účet číslo 239084154/0300, jako variabilní symbol napište své IČO nebo číslo svého OP.

2: vyplňte prosím následující FORMULÁŘ

Darovací formulář

* povinné položky

Firma/osoba

sídlo/bydliště

IČO/Č.OP

Bankovní ústav

Č. účtu


Telefon

Email


Částka *

Typ daru *

Standardní dar - Vaše jméno nebo název firmy bude spolu s výší daru uvedeno mezi dárci na webu Vlastenecké strany

Standardní dar bez uvedení částky - Na stránkách bude uvedeno mezi dárci pouze vaše jméno bez výše daru. Další postup naleznete níže.

Anonymní dar - Vaše jméno nebo název firmy nebude zveřejněno. Další postup naleznete níže.


Pošlete mi smlouvu o daru


 

Souhlas se zveřejňováním jména a příjmení dárce a názvu obce jeho bydliště na internetu

Tímto dobrovolně souhlasím, aby moje jméno, příjmení a název obce mého bydliště a také výše mého finančního daru byly uváděny na internetových stránkách VS.

Poučení dárce o jeho zákonných právech v souvislosti s poskytnutými souhlasy:

Informaci o tom, jaké osobní údaje o dárci VS využívá či zpracovává, si dárce může od VS kdykoliv vyžádat. Informaci v zákonem stanoveném rozsahu (viz § 12 odst. 2 zák. č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění) vyhotoví VS bez zbytečného odkladu a předá ji dárci formou emailu, nebude-li výslovně dohodnut jiný způsob předání. Za poskytnutí informace náleží VS úhrada nákladů spojených s jejím poskytnutím (viz § 12 zák. č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů).

Pokud dárce zjistí nebo se domnívá, že při využívání či zpracování osobních údajů došlo ze strany VS  k porušení jeho práv či k porušení povinností stanovených zákonem, může se domáhat nápravy s využitím všech prostředků, které mu k tomu platné právní předpisy poskytují, včetně: (i) žádosti o vysvětlení adresované VS, žádosti o odstranění protiprávního stavu nebo  zaslání podnětu Úřadu pro ochranu osobních údajů. Podnět Úřadu pro ochranu osobních údajů může člen zaslat i přímo bez využití prostředků  (viz § 21 zák. č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů).

S osobními údaji VS nakládá výhradně v souladu s platnými právními předpisy .

Souhlasím s poskytnutím osobních údajů *


Konec formuláře

V případě daru vyššího než 1000 Kč máte v následujícím formuláři možnost zaškrtnout žádost o zaslání potvrzení o daru pro finanční úřad (v případě této volby nás prosím kontaktujte na vlastenecka.strana@klikni.cz nebo tel. +420 602974415. Pokud VS darujete finanční příspěvek trvalým příkazem, pošleme Vám toto potvrzení vždy ke konci kalendářního roku. Pokud nás podpoříte jednorázově, očekávejte jej v nejbližších dnech ve své poštovní schránce.

Vaše peněžní dary, jsou určeny výhradně na hrazení provozních nákladů VS. Transparentnost využití finančních prostředků si budete moci ověřit ve výročních zprávách organizace (výroční zpráva za rok 2010 je právě připravována).

                                                                                                                                             Děkujeme a s pozdravem Vlastenecká strana